Projecten

Universal Steel levert staal wereldwijd voor diverse projecten. Door een flexibele organisatie met experts op het gebied van verkoop, materiaal, bewerkingen, logistiek en documentatie kunnen wij elke wens van de klant vervullen.

De offshore projecten gebaseerd op de olie en gas sector is het gebied waar Universal Steel zich vooral op richt. In deze markt worden er strenge kwaliteitseisen gesteld aan het staal, dit houdt in dat het materiaal moet zijn voorzien van hoge chemische waardes, certificering en traceerbaarheid. Al het materiaal wat wij leveren is voorzien van een EN10204-3.1 of een EN10204-3.2 certificaat en is 100% traceerbaar.

Mocht u het materiaal additioneel willen testen is dit voor ons geen probleem. Universal Steel werkt samen met een aantal gecertificeerde laboratoriums en derde partijen zoals bijvoorbeeld DNV & ABS.

Naast het extra testen zijn wij in staat een het complete pakket staal te leveren voor het desbetreffende project zodat alles in zijn geheel kan worden geleverd.

Zie onderstaand de segmenten waarin wij vooral actief zijn.

Offshore Olie en Gas
Windenergie
Onshore projecten Olie en Gas
FPSO Projecten

Contact & meer informatie

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?