Universal Steel Holland B.V.

Staalleverancier Nederland

Al meer dan 35 jaar is Universal Steel de staalleverancier van Nederland. Als staalleverancier leveren we staal vanuit Nederland over de hele wereld. Universal Steel Holland voldoet aan de eisen van de ISO 9001:2015 certificering. Het certificaat is geldig voor het verhandelen van gecertificeerd staal. Wij verhandelen normaalgesproken staal met een EN10204 – 3.1 & EN10204 – 3.2 certificering.

We ondersteunen in het gehele proces van de levering van het staal. Zo verzorgen we niet alleen de ruwe staalproducten, maar dragen ook zorg voor de documentatie, bewerkingen, logistiek & eventuele additionele tests.

 

Staalbedrijf omgeving Rotterdam

Universal Steel is gevestigd in Papendrecht, in de buurt van de Rotterdamse havens. Vanuit Rotterdam of Antwerpen transporteren wij het staal over de hele wereld. De Rotterdamse & Antwerpse havens zijn wereldhavens waardoor wij snel kunnen schakelen met het boeken van een afvaart.

 

Voorraad staal

In onze magazijnen hebben we ruime hoeveelheid staal op voorraad. Met onze brede voorraad staal kunnen wij snel staal leveren via diverse transportmogelijkheden middels land, zee en lucht.

We leveren onder andere de volgende staalproducten uit voorraad:

  • Plaatstaal
  • Snijwerk
  • Fabriekswalsing
  • Balkstaal
  • Stafstaal & HP-profielen
  • Stalen buizen
  • Stalen kokers
  • Roestvrijstaal (RVS)

 

Staal op bestelling

Als echte staalleverancier levert Universal Steel ook maatwerk staal op bestelling. Moet uw plaatstaal voldoen aan bijzondere eisen? Heeft u bijzondere afmetingen nodig, of wilt u de platen just-in-time ontvangen? We leveren de staalplaten op maat gesneden en zorgen dat desbetreffende testen worden uitgevoerd. We leveren het staal naar wens gestraald en geconserveerd af op de locatie van uw voorkeur.

We zijn gespecialiseerd in offshore projecten voor bijvoorbeeld de olie- & gasindustrie, FPSO, windenergie en de constructiemarkt.

Wilt u staal bestellen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contact & meer informatie

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?